Reklama

• cena
  • nízka hlučnosť
  • dizajn
  • bezchybný lak
  • pomerne malý objem na vonkajšiu veľkosť chladničky, pri výške 177 cm je chladnička dosť malá, mraznička na tom nie je o moc lepšie.
  • mraznička má iba dvierka, nie zásuvky za ktorými sú police. Ak do nej naložíte viac, tak sa veci jednoducho vysypú von pri vyklopení police. Vo výsledku nevyužijete celý objem mrazničky. Dvierka sa fixuju v zavretej polohe malými držiakmi, ktorým dávam životnosť pár mesiacov.
  • kvôli priestoru sme museli ihneď prehodiť dvere na druhú stranu, čo teda nie je až také jednoduché. Vrchný držiak bol prilepený penou, spodok úplne na novom držiaku upchatý, museli sme ju položiť na "chrbát" a čistiť. Návod vám nepomôže, obrázky sú malé a nezrozumiteľné, text podobný. Záslepky skrutiek mrazničky sa ulomili aj pri jemnom vyberaní nechtom, následkom čoho ostali v ráme nezakryté diery po pôvodnom umiestnení.
  • nižšie dielenské spracovanie - pena pretŕčala z viacerých otvorov (zjavne zapenili všetky možné otvory), ide skôr o estetický efekt, ale keďže je to zozadu a zospodu najviac, tak to nevadí. Tesnenie boli zdeformované, bolo potrebné narovnať. Igelit bol natiahnutý len na polovičke chladničky, spodok bol proste špinavý od prepravy.
  • Ak vám do držiaka zásuvky chladničky spadne nečistota, tak ju len tak nevyberiete.
  • asi je to štandard, ale dosť sa zahrievajú bočné steny.
  • žiadne dodané zásobníky na ľad, iba miska na 6 vajec.

Chladnička a mraznička splní svoj účel. Ide o lacné čínske riešenie, kde zákazník nemá žiadne nároky okrem základného chladenia a mrazenia. Odporúčam skôr na chatu, prenájmy a podobne.

LG GBBSJ2CCEP

LG GBBSJ2CCEP

Overený zákazník LGshop.sk Monika

Pridané: 17. augusta 2026

(naposledy upravené 17. augusta 2026)

Zakúpený v LGshop.sk

• 5*
Bosch KIN96NSE0

Bosch KIN96NSE0

Odporúča produkt
  • Značka kvality, verím, že bude dlhodobo fungovať
  • príde mi velkosťou menšia ,napriek tomu, že je v sekcii vacsich chladniciek, nevyuzity vnutorny priestor

Reakcia značky BOSCH

děkujeme Vám za důvěru ve značku Bosch a za sdílení zpětné vazby k vestavné chladničce.
Vnitřní prostor je u vestavných chladniček např.oproti volně stojícím modelům měnší. Je to z důvodu, že u vestavných spotřebičů je vnitřní kapacita vždy limitována standardizovanou šířkou i hloubkou nábytkového korpusu spolu se silnou izolační vrstvou, která je nezbytná pro úsporný a tichý provoz.
Model KIN96NSE0 patří se svou výškou 193,5 cm k našim nejvyšším vestavným kombinacím standardní šířky (velikost XL). Pro zákazníky s vyššími nároky na prostor máme v nabídce také vestavné chladničky XXL, které disponují rozšířenou šířkou (70 cm) a nabízejí ještě výrazně větší vnitřní objem, vyžadují však širší nábytkový korpus.

Samsung RB34C605CWW

Samsung RB34C605CWW

Overený zákazník Alza.sk Peter

Odporúča produkt
  • Pre naše potreby vyhovujúci produkt.
Gorenje NRK619EPXL4

Gorenje NRK619EPXL4

Overený zákazník TPD.sk Overený zákazník

Zakúpený v TPD.sk

Neodporúča produkt
  • chladnička po zapnutí fungovala približne pol dňa, potom jednoducho vypla
LG GBBS312ASW

LG GBBS312ASW

Overený zákazník planeo.sk Štefan

Odporúča produkt
  • Je to veľmi dobrý produkt ktorý náplní vaše očakávania.

Je to super produkt odporúčam každému zákazníkovi.

SAMSUNG RB34C603CWW

SAMSUNG RB34C603CWW

• Veľký vnútorný priestor
  • Tichý chod

WHIRLPOOL WHK 26404 XP7E

WHIRLPOOL WHK 26404 XP7E

Overený zákazník planeo.sk Miro

Odporúča produkt

Super sa ovláda, voľba teplôt, počtu páchaní, a otáčok

Bosch KFN96VPEA

Bosch KFN96VPEA

Overený zákazník Alza.sk Banan

Pridané: 15. augusta 2026

(naposledy upravené 15. augusta 2026)

• Tichá chladnička

Reakcia značky BOSCH

děkujeme za vaši recenzi s vysokým hodnocením. Jsme rádi, že jste s chladničkou spokojeni. Věříme, že vám bude sloužit dlouho a spolehlivě.

Klarstein CoolArt, 79L

Klarstein CoolArt, 79L

Overený zákazník Klarstein Overený zákazník

Zakúpený v Klarstein

Odporúča produkt
  • na dverách su nešikovne poličky..nesedia ani na plechovky ani flašerudo

šikovna velkosť ,dobre chladí...doporučujem kupu

Bosch KGN36VICT

Bosch KGN36VICT

• Chladnička je tichá
  • ,má dobré rozmiestnenie políc...

Neodporúča produkt

Chladničku sme objednali ako nový tovar, no po rozbalení sme zistili, že je poškodená zvnútra. Pri úplne novej chladničke je niečo také neprijateľné.

Tovar sme zaplatili v plnej cene a očakávali sme nový, nepoškodený výrobok, nie chladničku s poškodením hneď po doručení. Navyše nám to spôsobilo zbytočné komplikácie, pretože namiesto normálneho používania novej chladničky musíme riešiť reklamáciu a vrátenie.

Za mňa veľmi zlá skúsenosť. Pri kúpe nového spotrebiča očakávam, že pred odoslaním prejde aspoň základnou kontrolou kvality. Neodporúčam.

Philco PTL 94 DIMW

Electrolux LNS5LE18S

Overený zákazník e-spotrebice Zuzana

Zakúpený v e-spotrebice

Odporúča produkt

Už som ho raz mala a bola som s ním spokojná

Gorenje NRK618C61X4WFE

Gorenje NRK618C61X4WFE

Overený zákazník planeo.sk Marian

Pridané: 13. augusta 2026

(naposledy upravené 30. septembra 2026)

• Chladnička je tichá
  • Dobre chladí
  • Antikorový drziak na flaše, najprv sme si mysleli, že zaberá miesto polici ale s ním je uskladnovanie fliaš pohodlnejsie.
  • Dostatok miesta v mraziaku
  • Nevytvára sa námraza
  • zatiaľ žiadne, ukáže čas

Ladnička s mrazničkou je tichá, tichšia než iné chladničky, chladí dobre, viac asi netreba...
Elektronické funkcie spárovaním cez aplikaciu sme ešte neskúšali.

Bosch KIN86ADB0

Bosch KIN86ADB0

Overený zákazník Alza.sk Eva

• Dobré vnútorné rozloženie
  • Kvalitné spracovanie
  • Nízka hlučnosť
  • O žiadnych neviem.

S chladničkou sme nadmieru spokojní. Je dosť veľká pre 4-člennú rodinu a veľké týždňové nákupy. Potešia funkcie VitaFresh a NoFrost. Chladničku máme zabudovanú kuchyni spojenej s obývačkou a je tak tichá, že v podstate o nej ani nevieme. Navyše má nízku spotrebu.

Dobrý den, Evo,
velmi si vážíme vaší podrobné zpětné vazby s vysokým hodnocením. Spokojenost zákazníků je naší prioritou. Děkujeme za vaši podporu a věříme, že bude chladnička sloužit dlouho a spolehlivě.

Philco PT 151 EMX

Philco PT 151 EMX

Dobre

Miele KFN 4795 CD

Miele KFN 4795 CD

Pridané: 13. augusta 2026

(naposledy upravené 13. augusta 2026)

Odporúča produkt
  • Chladnčka s mrazničkou Miele KFN 4795 CD Blackboard edition ma očarila nádherným dizajnom, a napokon sa výborne hodí k ostatným mojim spotrebičom tejto značky, aj keď som sa obávala ako to bude spolu ladiť kvôli povrchovej úprave, nakoľko táto chladnička má matné čierne sklo.
  • Mám doma prváčika, to zavážilo pri rozhodovaní pre tento výrobok, budeme si písať odkazy :-)
  • Priestorovo je veľmi dobre vybavená, môžu sa uložiť limonády, čerstvé ovocie a zelenina, dokonca aj stredne veľký hrniec.

Výborný pomer ceny a kvality, nadčasový dizajn, miesto pre odkazy kriedou na dvere chladničky :-)
Vrelo odporúčam.

Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25