Najnovšie recenzie zo sekcie Chladničky
- tichý, výhovujúci pre menej člennú rodinu, chladí spoťahlivo, výhodný pomer cena/výkon
- doteraz sa neprejavila
- Malý rozmer,ktorý sa hodí do malých priestorov
- velky vnutorny priestor
- dizajn
- vychytane vnutorne vybavenie
- zatial neviem
zatial neodskusana, no verim ze bude splnat ocakavania kvality
- Tichá, ľahko sa nastavuje, priestranná
- Je to malá chladnička, horiaca sa na terasy
- Mraziaci priestor
- Pomer ...cena ...vykon ...kvalita ..... naozaj sa oplatí.
- Zatial žiadna
Slúži krátko,
- Veľmi tichý chod
- Skvely pomer cena a kvality.
S chladnickou Whirlpool som velmi spokojny. Ticha prevadzka, dostatok priestoru a dobre chladi Vyborna chladnicka za rozumnu cenu. Uplne som spokojny s kvalitou aj vykonom, potraviny zostavaju dlho cerstve.
Odporucam.
Recenzia bola poskytnutá v rámci promo akcie Whirlpool ‚Napíšte recenziu – získajte darček na nákup
- Nízka spotreba.
Za ten čas, čo ju mám - asi týždeň - robí, čo má, teda chladí a mrazí, je tichá. Zdalo sa, že bude na troch ľudí veľká, ukazuje sa, že ani nie, na vidieku sa toho chladí a mrazí celkom dosť... :o). Dúfam len, že bude chladiť a mraziť k mojej spokojnosti ešte dlho.
- Nie je zbytočne hlboká a pekný dizajn.
- Šlape100%
- A
je moderná
- tichá
- vypadáva tesnenie na dverách chladničky
- veľký objem na minichladničku
- dobré vnútorné priestorové riešenie, zmestia sa tam minerálky, pivo, víno, alkohol a to v celkom slušnom objeme
- na chatu pre nápoje je to veľmi dobrá chladnička
- regulácia teploty vysoko prevyšuje konkurenciu, naozaj funguje od 3 do 18°C
- očakával by som prémiovú kvalitu, ale povrch chladničky vykazoval škrabance a iné vady povrchu, našťastie je chladnička určená do priestorov, kde to absolútne vadiť nebude
- tesnenie chladničky vyzerá trochu podozrivo, vľavo je tesnenie tenšie a vpravo pri pántoch širšie. Je možné, že je to v poriadku a takto to bolo pri projektovaní chladničky zamýšľané, ale vyzerá to prinajmenšom čudne
- bohužiaľ, výrobky od klarstein je možné nakupovať iba v ich obchode a s tým je jeden obrovský problém, nedokážu zabezpečiť dopravu a niekedy je pre zákazníka jediná možnosť ako si prevziať tovar iba vybrať si dovolenku!!! Doprava cez sps je najhoršia možnosť akú si obchod na Slovensku môže vybrať a zákazník je potom rukojemníkom neochoty pracovníkov klarstein riešiť problém a neochoty kuriérov sps doručovať tovar!!!
Skvelá chladnička
- Dizajn
- Rozmer
- Funkčnosť
Odporúčam, kvalitné prevedenie za dobrú cenu
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »