Najnovšie recenzie zo sekcie Chladničky
- značka za dobrú cenu
Je tichá a priestorovo vyhovuje.
- Je krátka doba na to, aby sme zhodnotili, čí sme zakúpili správny typ chladničky. Zatiaľ sme spokojný. Výhodou je veľkosť chladničky a tiež mrazničky.
- Osvetlenie “číselníka” silné svetlo nie je vidieť číslice
Väčšia hlučnosť
Reakcia značky BOSCH
Dobrý den, Katarino,
děkujeme za vaši důvěru a kladnou recenzi. Zpětná vazba je pro nás velice důležitá a všem komentářům se věnujeme. Věříme, že vám bude sloužit dlouho a spolehlivě.
Tento model s hlučností 35 dB se řadí do třídy hlučnosti B. Hlučnost spotřebiče může negativné ovlivnit jeho instalace, informace naleznete v návodu k použití, nebo vám rádi poradíme na Zákaznícke poradenstvo:
+421 244 452 041
Po-Pia 9:00-17:00
[email protected]
Přeji hezký den
Hanka
Tým Bosch domácí spotřebiče
AEG TSC8M191CS
Pridané: 29. októbra 2024
(naposledy upravené 29. októbra 2024)
Zakúpený v Andrea Shop
ešte ho nemám doma tak ako ho môžem ohodnotiť
Reakcia značky AEG
Dobrý den, děkujeme Vám za vložení recenze na náš spotřebič. Je nám velmi líto, že máte takovouto zkušenost a doručení zatím neproběhlo. Obraťte se prosím přímo na prodejce s žádostí o přesné informace. Aby byl Váš příspěvek co nejužitečnější a pomohl i dalším zákazníkům při rozhodování ohledně zakoupení nového spotřebiče, poprosíme Vás o změnu recenze, pokud je to možné nebo o vložení dalšího hodnocení. A to po doručení spotřebiče a po uplynutí doby potřebné k získání konkrétních zkušeností s naším výrobkem. Pevně věříme, že bude sloužit pouze k Vaší plné spokojenosti. S pozdravem Team AEG
- energeticky úsporná,
- tichá,
- chýbajúci rošt na ležaté flaše. Flaše sa dajú umiestniť len v stojatej polohe.
- ovládací panel je umiestnený úplne hore, ak máte menšiu postavu, tak je nutné použiť aspoň stoličku aby som tam dosiahol
- ovládací panel je umiestnený hneď nad vnútorným osvetlením. osvetlenie sa zapne hneď ako sa otvoria dvere a svetlo sťažuje obsluhu panelu. lebo ovládací panel je oproti svetlu.
- vyššia hmotnosť
- v návode sú spomínané, rôzne otvory a senzory. chýba názorné zobrazenie kde je čo
pre mňa výhody vysoko prevyšujú nevýhody
veľkou výhodou je, že chladí
- Klimatická trieda
super produkt , som spokojná
- Chladnička je veľmi tichá, prakticky ju ani neregistrujeme ...
- Zatiaľ všetko funguje k plnej spokojnosti
- Neviem či je to pri všetkých chladničkách, ale naša sa na rovnej podlahe nedala dopasovať do vodorovnej polohy, museli sme podložiť zadnú časť chladničky aby sme ju s prednými nastavovacími kolieskami vedeli dostať do roviny, čiže predné kolieska boli buď príliš vysoko alebo zadné príliš nízko.
- Chladnička zatiaľ ide
- Zaplatil som si komfortné doručenie a zapojenie spotrebiča. Posádka zničila celý roh na stene ( omietka sa musí robiť na novo) čiže museli s tou chladničkou riadne trepať . Keďže im človek nechal voľný priebeh pri zapojení ..však sú "špecialisti " predsa ich netreba kontrolovať. No bola to veľká chýba . Spratali sa rýchlosťou svetla a aj keď hneď po ich odchode bol tento incident ohlásený centrále tak posádka tvrdí že nič nepoškodila. Stačilo sa priznať , nikto nieje dokonalý a stať sa môže hoc čo , no zatajiť a ešte klamať že nič sa nestalo je maximálne úbohé !
- Je tichá
- Je masívnejšia a kvalitnejšia ako staršia americká chladnička od Hisense
LG GBV7280AEV
Pridané: 26. októbra 2024
(naposledy upravené 26. októbra 2024)
Zakúpený v planeo.sk
- Nadčasový dizajn, tichý chod a oceňujem sklapaciu poličky na vyššie hrnce.
- Zatial spokojnost (kratka doba pouzivania)
- Mala variabilnost nastavenia polic ;)
- Fungovala 2 mesiace
- Neviem to reklamovať
- Stratil som doklad o kúpe
- V predajný nevedia nájsť úhradu za kúpu
- Fungovala 2 mesiace
- Jediná výhoda bola cena z 500€ na 250€ no po zistení nedostatkov by som už nedal ani toľko. PRODUKT NEODPORÚČAM
- Nebudem ich rozpisovať lebo je ich nespočetne veľa
- Od estetických ako sú škrabance atď
- Po nefunkčné tesnenie okolo chladničky, ktoré je kratšie ako by malo byť.
- Špecifiká udávané výrobcom v predstavení produktu vôbec nekorešpondujú z realitou spotrebiča
- Zavádzanie a klamanie výrobcom v špecifikách a funkciách spotrebiča daného modelu RP323BSE0CZ TCL
- NEODPORÚČAM!!
- TCL suport bol telefonicky aj mailom oboznámený o probléme, bohužiaľ zatiaľ od nich odpoveď neprišla ani žiadne vyjadrenie. Vyzerá to na mŕtveho chrobáka.
V skratke,:
- absencia Multi Air Flow
- absencia LCD displeja (prednastavené, len podsvietené hodnoty)
- absencia dovolenkového režimu
-absencia uzamknutie tlačidiel displeja
V tomto prípade aj pochybnosť o Tepelnom senzore tkzv. elektronické riadenie procesorom, ktorým sa pýši a sú to prednosti daného modelu.
Power Freezer sa po dvoch hodinách sám sa nedeaktivuje ako je stanovené výrobcom v manuály.
-Manuál v papierovej forme nesedí s daným produktom
Nakoľko sú to dosť vážne pochybenia v špecifikách, tak:
poprosím vyjadrenie a podanie profesionálneho stanoviska k danej veci výrobcu.
- Chladničku sme vyberali aby bola šetrná , dostatočne priestranná , spoľahlivá s nízkou hlučnosť v čiernej farbe a táto chladnička spĺňala všetky naše hlavné požiadavky. Cena produktu zodpovedá jeho kvalite. Priestrannosťou je vhodná aj pre viacčlennú rodinu .
- zatiaľ sme neprišli na nič.
Ok
- Vkusná, skkadná, priestranná
- Chýba polica na fľaše
- Vzadu su len kolieska, niesu tam nastaviteľné nožky
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »