Najnovšie recenzie zo sekcie Chladničky
- Možnosti produktu a dobrá cena
veľmi šikovná malá chladnička, ale dosť priestranná, ako stvorená do kancelárie
- Vojde sa mi do kuchyne
- Myslela som,ze bude tichsia.
- jednoduchosť
- obojstranné zavesenie dverí
- Produkt je v poriadku uvádzam najnižšie hodnotenie len kvôli tomu že som sklamaný zo služby za ktorú som si zaplatil a nebola vykonaná - konkrétne v Žiline!
- zaplatená donášal do domu za 22€ sú vyhodené peniaze!
- služba spoplatnená sumou 22€ - vynesenie do domu ( ok) , rozbalenie - odpratanie obalového materiálu (NIE!), zapojenie a základne nastavenie (NIE!)
Produkt je v poriadku.
S čím som ale naozaj nespokojný je služba od Alza, ktorá je spoplatnená a nestojí najmenej.
služba nebola kompletizované a tak som sa na daný problém dokazoval priamo v centre podpory kde ma upozornili na to že danú vec vyriešia. Danú vec vyriešili tak že kontaktovali prepravujúcich a službu vykonávajúcich ktorý okamžite kontaktovali nesprávnu osobu a teda len osobu ktorú som tam poslal a na ktorú som zanechal kontakt na prevzatie a dohliadanie pri dovoze.
Ako som uviedol tovar len vyniesli za druhé dvere položili do predsiene so slovami že nemajú čas zobrali starý produkt a odišli.
Túto službu som schválne navyše zaplatil pretože produkt bol určený pre 80 ročnú ženu ktorá si produkt nemala ako sama rozbaliť , umiestniť, zapojiť a nastaviť!
Poslal som tam len človeka ktorý mal na to cele dohliadnuť ale bohužiaľ dana osoba nevedela dať mladých fešákov z Alzy v Žiline na poriadok tak ako by som to spravil ja osobne keby som tam bol!
po tomto incidente som kontaktoval podporu a daný problém dali do ruešenia.
Vec vyriešili tak, že upozornili mladých pánov z Alza v Žiline a tý obratom a to patrične podráždene doslova zdrbali chlapa na ktorého som uviedol kontakt k prebratiu a nie kontakt na mňa aby to prebrali so mnou! Vec zrejme pokladajú za vyriešenú pretože ne evidujem vrátenie peňazí za danú službu ktorá bola splnená len na 30%!
- Ticha
- 3 roky pozáručný servis
- Obrovský priestor hore aj dole. Ľahké ovládanie, wifi a je naozaj tichá.
Samsung RB34C600CSA
Pridané: 16. septembra 2024
(naposledy upravené 16. septembra 2024)
Zakúpený v planeo.sk
- veľký objem chladničky aj mrazničky
GORENJE NRS9182VXB1
Pridané: 16. septembra 2024
(naposledy upravené 13. októbra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
- Velkost
- Dodanie tovaru na miesto a odvoz starého.
- Vskutku ticha chladnicka
- Musi byt povysunuta ak je zasunuta do vyklenku alebo medzi skrinky vzhladom na sposob otvarania
Premiova znacka Liebherr je hodna svojej ceny.
- Vynikajúca, priestranná, tvorba ľadu, smart, spokojnost
- Splnila očakávania.
Reakcia značky BOSCH
děkujeme za vaši důvěru a kladnou recenzi. Věříme, že vám bude sloužit dlouho a spolehlivě.
Přeji hezký den
Hanka
Tým Bosch domácí spotřebiče
- Priestranna
- Ticha
- Zatial spokojnost
SAMSUNG RB38C603CWW
Pridané: 14. septembra 2024
(naposledy upravené 14. septembra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
Chladnička splnila očakávania na 100%
zatial ide
- Predĺžená záruka po registrácii.
- Kvalitné spracovanie
- Praktické ovládania a nastavovanie.
- Je tichá, a veľmi pekná
- Hĺbka chladničky je menšia.
- Police pôsobia krehším dojmom - nie sú podopreté na zadnej stene. Ale držia dobre
- Tichý,Velký
- Veľa priestoru má
- Neviem zatiaľ nič
Tichá,ani ju nepocuť síce malá, ale stačí pre dvoch ľudí, vybrala som ju pre rodičov. Zatiaľ ide iba krátko,ale funguje bezchybne. Plusom sú úchytky a to že mraznička je v spodnej časti.
- objemný mrazák, vysúvací mrazák, úsporná, bezplatná predĺžená záruka 5 rokov zadarmo
objemný mrazák, vysúvací mrazák, úsporná, bezplatná predĺžená záruka 5 rokov zadarmo,, vybral som tento produkt lebo mal výborné recenzie
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »