Najnovšie recenzie zo sekcie Chladničky
- Chladnička s mrazničkou je fakt veľká a priestranná.
- Nemá návod v slovenčine.
- S produktom som veľmi spokojná. Chladnička je krásna a priestranná a dobre vnútorne usporiadaná.
Tento produkt odporúčam.
Zuzana Csogleiová.
- Priestranná
- Tichá
- Smart
- Velká mraznička
Toto je už tretia chladnička s mrazničkou GORENJE aj dve predchádzajúce fungujú doteraz.
Všetko OK
Ako som ju zbadal, ďalej som nehľadal a hneď som si ju objednal. Dizajn, veľkosť a funkčnosť mi presne vyhovuje. Spokojnosť bola aj s doručením.
- Zatiaľ som zo všetkým spokojna
- Nic
- Rozmery ktoré sedia ;-)
- Krátky čas na komplexné hodnotenie produktu, ale zdá sa byť na úrovni, hlavne ak predchádzajúci , aj keď mal prestížnu značku, po 3 rokoch odišiel.
- Zatiaľ nič.
- funguje
- nic
- Dobré vnútorné usporiadanie
- Tichá
- Dobre chladí
Horšie sa manipuluje s poličkami a so šuflíkmi, keď ich chcete vybrať. Pre hráčov tetrisu to problém nebude.
- Ticha,lahke ovladanie,spotreba
- Vojdu sa aj väčšie fĺaše 2,5 l a jeden 8 l hrniec
- V chladiacom priestore prekvapivo vela miesta,dobre riešena stredna polička da sa dvihnuť bez vyberania na väčšie hrnce
- Plato na vajička a na ĺad pre srandu kralikom,male,nepoužitelne.
Z nakupom som spokojny aj napriek vyššej cene,naklady sa snaď vratia - energeticka trieda A , všetko riadi AI.Aplikacia wifi super pre všetky spotrebiče Samsung.Kvalitny,mohutny a ťažky spotrebič.
Mám chladničku len týždeň,ale zatiaľ som spokojná.
Je skvela presne taka ako som chcela
- Proste Bosch
- Kvalitné prevedenie
- Výmena za starú 15 ročnú Bosch
- Veľká a praktická
- Veľmi tichá
Veľká spokojnosť.
Zatial som ho nevyskúšal treba ho zabudovať čakám na majstra.
- nastavenie teploty na dvierkach
- vnútorné usporiadanie políc
- je tichá
- rýchle schladenie a zmrazenie
S chladničkou som zatiaľ maximálne spokojný, oceňujem celkový dizajn, taktiež, že vo vnútri chladničky sú šuflíky na ovocie a zeleninu, taktiež má pekné osvetlenie.
- Super servis
- Super
- Zatial funguje ako ma
- Pomer cena a kvalita
- Tichy chod
- Mala spotreba el. energie
- Prekvapivo taka lahka, ze som ju musel zaistit pod kuch. linkou, aby sa nepohybovala pri otvarani :o))....
- Mini mrazak, ale to sa dalo cakat pri tak malej chladnicke
Chladnicka vhodna do kancelarie, pracovne, na chalupu a pod.
Naj chladnicka ma ľad aj vodu
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »