Najnovšie recenzie zo sekcie Chladničky
Všetko vyhovuje. Jednoduchá a lacná. Nemá sa prečo pokaziť. A netvorí veľmi namrazu, čo oceňujem.
- Kvalita, nizka hlucnost, uspornost, dizajn.
Reakcia značky BOSCH
Reakcia: 13. augusta 2026
velmi si vážíme vašeho vysokého hodnocení a děkujeme za něj! Věříme, že náš spotřebič bude nadále splňovat vaše očekávání a dlouho spolehlivě sloužit.
Přeji hezký den
Ondřej
Tým Bosch domácí spotřebiče
- Spotreba
- Hlučnosť
- Ocenila by som dvierka ktoré sa zatvárajú samé
Veľmi nízka spotreba, nízka hlučnosť, veľmi priestranná, vyzerá veľmi dobre, pohodlné ovládanie cez mobil.
Vybrala som si tento produkt najmä kvôli veľkosti, kvôli tomu že nulový nábeh a chcela som ju vidieť osobne a keď som prišla na predajňu tak práve bola jediná v tejto veľkosti ktorú som našla a bola som rada pretože bola práve tá ktorú som si vyhliadla online . Keď som ju videla naživo bola som si istá že ju beriem.
Mora CMH 2474 W
Pridané: 12. augusta 2026
(naposledy upravené 9. septembra 2026)
Zakúpený v planeo.sk
- Rýchle chladenie
- Veľký vnútorný priestor
- priestranný, tichý
Je krásna a priestranná, tichý chod
- Priestranná
- Viaceré poličky
- Dobré osvetlenie
- Tichý chod
- No frost
Odporúčam produkt, vhodná vstavaná chladnička s tichou prevádzkou. Výhoda nemrznúcej chladničky a mrazničky. Pekný moderný dizajn a jednoduché ovládanie.
- tichý
- Jednoducho skvelý výrobok po všetkých stránkach výrobník ľadu
- Výhodou tohoto produktu je, že je tam výhodný rozsah chladenia, ako uvádza výrobca od 5 do 15.
- Mne vyhovuje, keď nemám nápoj velmi vychladený, cca pri teplote 10 alebo 12 stupňov, čo mi táto chladnička poskytuje
- Nie
Dostatočne priestranná pre 2 osoby v domácnosti. Dobrá cena, keďže má funkciu no frost.
- naozaj veľký vnútorný priestor
- ideálna pre väčšiu rodinu
- prehľadné usporiadanie políc a zásuviek
- tichý chod
- kvalitné spracovanie
- dostatok miesta aj na väčší nákup
- kvôli väčším rozmerom treba počítať s dostatočným priestorom na zabudovanie
- zatiaľ sme pri používaní nenašli žiadny výraznejší nedostatok
Chladničku Bosch KBN96NSE0 sme si vybrali najmä kvôli jej väčším rozmerom a bola to dobrá voľba. Sme väčšia rodina, takže potrebujeme dostatok priestoru na uskladnenie potravín, a táto chladnička to zvláda bez problémov. Vnútorné usporiadanie je prehľadné, všetko má svoje miesto a aj pri väčšom nákupe zostáva dostatok priestoru. Chladnička je tichá, dobre chladí a celkovo pôsobí kvalitným spracovaním. Zatiaľ sme s ňou veľmi spokojní a môžeme ju odporučiť.
Reakcia značky BOSCH
Reakcia: 13. augusta 2026
velmi si vážíme vašeho vysokého hodnocení a děkujeme za něj! Spokojenost zákazníků je pro nás velkou motivací a odměnou. Věříme, že náš spotřebič bude nadále splňovat vaše očekávání a dlouho spolehlivě sloužit.
Přeji hezký den
Ondřej
Tým Bosch domácí spotřebiče
- Tichý. Zatiaľ funguje bez problémov.
- Dostatočne veľký priestor chladničky a mrazničky
- Tichá
- Fungovala po zapnuti :-)
- Ticha
- Usporna, polovicna spotreba voci starej chladnicke.
- Prakticke rozdelenie vnutorneho priestoru
- Sklopna polica
- Mensi vnutorny priestor, ako 13.rokov stara chladnicka rovnakej znacky.
Cez otvor v dolnej časti tečie dovnútra voda. Chladnička je vycentrovaná. Pri prevoze do bytu mi ju odbalenú buchli o schody, o čom som už Planeo informovala, nikto sa neozval. Konám ďalej ...
- Dobre chladi
Rýchle dodanie odporúčam
S produktom som spokojný.
Krásná priéstranná chladnička a strašne tichá ani nepočuť že vôbec ide.sme na 100% spokojný
Zobrazujem 181 - 200 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Ďalšie »