Najnovšie recenzie zo sekcie Chladničky
- spotreba energie
- priestranna chaldnicka aj mraznicka
- velke ulozne priestory vo dverach
- lg-thinq aplikacia, moznost nastavovania, AI funkcie a informacie o spotrebe
- vyrobnik ladu a studena voda
- tichy chod
- super cool, super freeze funkcie
trochu mi chyba absencia pripojenia na vodovod a filtrovanie vody, co iny mozu vnimat ako plus
Cena, tichý chod, priestor
- Pomer kvalita a cena.
- Veľkosť
- Spotreba
- pomer cena-výkon
Top
dobra kvalita za rozumnu cenu
- Velmi vhodna chladnicka do mensieho bytu.
super
- tichý chod
- pekný dizajn
- výkonný motor
- vhodná aj do eteriéru
- Práve takú malú chladničku som potrebovala.Pre 1 osobu výborná.Tucha, úsporná.
- ticha prevadzka, kvalitne spracovanie, moznost prepojit s aplikaciou v mobile
Chladnička Miele K7747 C ma príjemne prekvapila tichou prevádzkou, kvalitným spracovaním a veľmi dobrým vnútorným usporiadaním. Oceňujem najmä zásuvky na ovocie a zeleninu, v ktorých potraviny vydržia dlhšie čerstvé, a rovnomerné chladenie v celom priestore. Ovládanie je jednoduché a intuitívne
- Akustický komfort
- Veĺký objem chladenia
- Funkcia freshperfect active
- žiadne
Ak máš vyriešenú samostatnú mrazničku, potrebuješ brutálny priestor na chladenie, chceš, aby potraviny vydržali čerstvé dlhšie tato chladnička je presne to čo potrebuješ.
Poškodený tovar.som obdržal a ešte stále som nedostal odpoveď
- po zapnutí sa rýchlo vychladila
- ako super
- voči starej chladničke sú sklené poličky asi o 1mm tenšie, niekedy mam obavy že prasknú
Vnútorný priestor je úžasný v chladničke aj v mrazaku.
- Vyhovuje veľkosťou
Chladničku s mrazničkou sme si objednali, nakoľko doterajšia v najväčších horúčavách sa pokazila. Tovar nebol na sklade, po dotazoch sa ani nedal obchodom objednať, možná, nie istá dodávka tak o 2, možno 3 týždne. Prečo potom bola vo výbere ponúkaného tovaru?
Veľmi pekna, tichá chladnicka. Zatiaľ funguje vyborne.
Produktom som bola spokojná
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »