Najnovšie recenzie zo sekcie Chladničky
Chladnička vysoká, dostatočný priestor vnútri aj s kopou noviniek. Krásny dizajn a materiál veľmi kvalitný.
- Priestranná, tichá, dostatok úložného priestoru
- Žiadne
Chladnička funguje po technologickej stránke výborne. PerfectFresh Pro zóna na zeleninu je bezkonkurenčná a funkcia DynaCool spoľahlivo udržiava rovnakú teplotu v celom priestore. Chladnička je naozaj tichá a energetická trieda C je na tento výkon super.
- úsporná, mimoriadne tichá, ani ju nepočuť,
- super polička, ktorá sa dá zložiť a vytvorí miesto pre vyšší hrniec
veľmi nepostačujúci návod na prvé spustenie, nikde nebolo spomenuté, že teplota mrazničky bude blikať pár hodín, až kým sa nenamrazí na danú teplotu
- spotreba o proti predchodcovi
- ovládanie
Ak náhrada za 15 ročného predchodcu veľmi dobrá.
Oproti predchádzajúcemu modelu chýbala zvlnená kovová polička na fľaše, takže stará už funguje aj v novej chladničke.
- veľkosť, prevedenie
- Ticha
- Priestranna
15- ročná Gorenje už dosluzila,tak som kúpil túto a tá chladí dobre.
- Výborný veľká spokojnosť
Veľká výhoda BB doporučujem každému rýchlosť spoľahlivosť kvalita výborná cena
- Dobrý pomer cena/ kvalita
Výrobok (chladničku) používame cca týždeň, je príliš skoro na detailné hodnotenie. Zatiaľ však funguje spoľahlivo, beznámrazová, s jednoduchým ovládaním teplôt ako v chladiacej, tak aj mraziacej časti. Uvítali sme funkciu superfreeze, dovolenkový režim, priaznivý objem mraziacej aj chladiacej časti, čo poskytuje prehľad o uložených potravinách. Praktické sú aj priehradky na zeleninu a ovocie/ čerstvá zóna a tiež priehradka na mäsové a mliečne produkty. Rovnako vyhovuje pekným nadčasovým dizajnom, elegantný doplnok kuchynských priestorov. Cena bola priaznivá vzhľadom ku kvalite výrobku.
- Veľká, tichá
- Cena vs kvalita super
- Nezatvára sa sama
Spokojnosť
Reakcia: 23. júla 2026
velmi si vážíme vaší zpětné vazby s vysokým hodnocením. Děkujeme za vaši podporu a věříme, že bude spotřebič sloužit dlouho a spolehlivě.
- prakticky rieseme clenenie, ticha,usporna , dobre zabudovatelnam ma NOFROST
- energeticka trieda
Tým Bosch domácí spotřebiče
Madla na dverach su plastova imitacia kovu, chybal otvarak na flase ktory bol zobrazeny na fotke chladnicky na web stranke.
- Výborná chladnička ,tichá a priestranná
Reakcia: 23. júla 2026
velmi si vážíme vašeho vysokého hodnocení a děkujeme za něj! Spokojenost zákazníků je pro nás velkou motivací a odměnou. Věříme, že náš spotřebič bude nadále splňovat vaše očekávání a dlouho spolehlivě sloužit.
Tým Bosch domácí spotřebiče
- Chladnička je väčšia ako som mal a má menšiu spotrebu
- Úsporná chladnička, ticha
Reakcia: 23. júla 2026
velmi si vážíme vaší kladné zpětné vazby. Spokojenost zákazníků je naší prioritou. Děkujeme za vaši podporu a věříme, že bude spotřebič sloužit dlouho a spolehlivě.
Tým Bosch domácí spotřebiče
Super tovar, super predajca.
- Chladničku sme kúpili pre hostí do apartmánu, takže bolo pre nás dôležité, či je možné do dverí umiestniť väčšie fľaše a s potešením zisťujeme, že po odobraní hornej dverovej poličky to možné je.
- Chladnička je ľahká
- Chladnička je tichá
ticha
- Veľká, krásna chladnička s mrazničkou za málo peňazí
Nutnosť nastavenia dverí , ináč nič
vzhľadom na to, že ju máme necelé dva týždne, tak spokojnosť.. zatiaľ funguje
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »