Najnovšie recenzie zo sekcie Chladničky
Funguje ako má.
- dostatočne veľký objem chladničky
- prehľadná
- pevné police
- pri správnom nastavení zatvára dvere sama
- vyzerá pekne
- tichý chod
Spĺňa naše potreby. Je tichá, priestranná, malý mraziak vyhovuje pre naše potreby. Nemám čo vytknúť.
- Pomer cena kvalita.
chyba vysuvna polica EasyTray, ktora je v popise produktu
Chladničku sme kupovali ako pridavnu na chalupu, spokojnosť, malá, spratna, funguje zatiaľ dobre
Spokojný
Reakcia značky BOSCH
Reakcia: včera, 10:39
velmi si vážíme vaší pozitivní recenze a děkujeme za ni! Spokojenost zákazníků je pro nás velkou motivací a odměnou. Věříme, že náš spotřebič bude nadále splňovat vaše očekávání a dlouho spolehlivě sloužit.
Přeji hezký den
Karolína
Tým Bosch domácí spotřebiče
Chladnička s mrazničkou je nižšia ale nám to to stačí zmestí sa do nej všetko čo potrebujeme. Je tichá farbu som si vybrala čiernu a super mám všetky spotrebiče čierne. Ak sa nebude kaziť veľmi som spokojná. Doprava v poriadku priviezli vybalili starú zobrali . Za mňa môžem odporučiť.
Mame v altanku vyborny pomocnik
Super produkt na chatu ideál
- Výška
- WiFi
- Chladnie aj z hora sa zdá byť efektívnejšie
- Hlbšie priečinky vo dverách
- Za mňa +, že sa nenahrieva zadná stena, ale bočné
Keďže sú hlbšie priečinky vo dverách, tak o to sú plytšie police, vec zvyku.
- Veľká a priestranná, do chladničky vojde celý plech na pečenie. Tichý chod. Čistý jednoduchý design.
- zaital nič
Odporúčam.
Reakcia značky BOSCH
Reakcia: včera, 10:20
velmi si vážíme vašeho vysokého hodnocení a děkujeme za něj! Spokojenost zákazníků je pro nás velkou motivací a odměnou. Věříme, že náš spotřebič bude nadále splňovat vaše očekávání a dlouho spolehlivě sloužit.
Přeji hezký den
Karolína
Tým Bosch domácí spotřebiče
- Dobrá energetická trieda
- Zišla by sa ešte jedna polica
chladničku máme krátko, predčasné hodnotiť, ale zatiaľ dobre, neľutujeme
- priaznivá cena
- málo poličiek
- zle sa vyberá z druhého šuplíka odspodu
- vsetko funguje ako ma a ma pekny dizajn
- ked dava lad, tak to trochu rozhadzuje a ked nacapuje vodu, tak este par kvapiek padne o par sekund neskor.
Dobry produkt za dobru cenu. Splnila nase ocakavania.
- Americká ladnička je priestranná.
- Všetko funguje ako má.
- Má dostatok priestoru, čo sme chceli. Žiadne zbytočnosti, čo by z neho uberali a zavadzali.
- Trochu tenké a krehké plastové doplnky. Mám obavy o ich životnosť. Starú chladničku sme mali tiež Gorenje ešte dvojkompresorovú, čo bolo super, a doplanky boli pevnejšie .
Za danú cenu som v celku spokojná. Hlavne, že pracuje ako má.
Vyrobca zavadza, ked v popise uvadza chladnicku z osvetlenim, ktore nema: Dvojito zasklené dvierka s integrovaným LED osvetlením umožňujú kontrolu obsahu jediným pohľadom – bez otvárania, bez straty chladu. Čierny interiér vytvára výrazný kontrast a nápoje prezentuje ako v skutočnom bare.
- Je ticha
- Výborná povrchová úprava, nevidieť na nej skoro vôbec odtlačky prstov, a keď už výborne sa čisti.
Som spokojná , môžem odporučiť.
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »