Najnovšie recenzie zo sekcie Chladničky
- Páči sa nám rozloženie vnutra chladnicky
bola som limitovaná výškou chladničky má veľmi tichý chod a funkciu frost
Ochotný a odborný personál
- Za danú cenu dostačujúca kvalita
Hlučnejšia - do firmy v pohode.
Pekný dizajn, dobrá značka, super funkcie
Ďakujem pekne za zásielku a za vaše kvalitne služby a za vysokú profesionálnu službu doručenie tovaru! Ďakujem
Zatiaľ nič
Tento tovar som sledoval dlhšie. Potvrdila sa mi kvalita ako aj najlepšia cena.
Tichy chod
- Malo papa energii;)))
- vysuvny system mrazaku, ale viz negativa
- kvalita balenia
- Maly mrazak, vela miesta zabera samotny zasuvny system.
- police su ulozene tak, ze do nich nedate ani klasicke trvanlive mlieko v krabici nastojato
- bocne policky na dvierkach su katastrofa, prilis daleko od seba, tym padom je tam strasne nevyuziteho miesta
- spotreba
- nemoznost menit rozlozenie polic
- slušná kvalita za dobrú cenu
- netreba odmrazovat, veľa miesta, priestranná, tichá
- dvere sa dajú prehodiť na ľavé otváranie
v prípade poškodenia plastových políc nekúpite originálny diel so značkou bosch, príde vám obyčajná polica bez značky
Reakcia značky BOSCH
velmi si vážíme vaší kladné zpětné vazby. Spokojenost zákazníků je naší prioritou. Děkujeme za vaši podporu a věříme, že bude spotřebič sloužit dlouho a spolehlivě.
Originální náhradní díly Bosch lze objednat na Predaj náhradných dielov a príslušenstva:
Po-Pia 8:30-16:00
+421 238 106 115
[email protected]
Přeji hezký den
Hanka
Tým Bosch domácí spotřebiče
- Vynikajúca chladnička, všetko moderné, digitálne, veľký priestor
- kvalitný výrobca
- Objem chladnicky
- 3 zonove pasma
- 4 dverové prevedenie
- Výrobník ľadu
- Nastaviteľná zóna mrazenie-chladenie.
Dobra chladnička pomer cena-vyuzitie prívod vody na výrobu ľadu a chladenej vody.
Siguro TT-D160 W
Pridané: 12. novembra 2024
(naposledy upravené 14. novembra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
- Spokojnost
- spĺňa svoju funkciu, chladí, mrazí ako má
- zvláštny návod na použitie - protirečúce si informácie
- zvláštne umiestnenie kábla - z vrchu chladničky
Prekvapili ma v návode protirečúce si informácie ohľadom vzdialenosti od steny: v jednej tabuľke je uvedené min.50mm, v ďalšej inštalačnej informácii máte umiestniť priložené hubky na zadnú stranu chladničky tak, aby sa opierali o stenu-docielená vzdialenosť cca 25mm.
Rovnako zvláštne je umiestnenie kábla na vrchu chladničky, pričom v návode je, že v zadnej časti nemajú byť z bezpečnostného hľadiska umiestnené káble (horľavý materiál). Ako to teda viete pripojiť k zdroju energie, ak kábel nie je dostatočne dlhý na to, aby bol umiestnený po obvode chladničky až ku zdroju? Jedine použiť predlžovačku, čo tiež nie je výhra... Rozhodne pri ďalšom nákupe pôjdem radšej do kamennej predajne vopred si daný kus obzrieť.
Po spustení a nastavení chladničky bola hlučná. Cca. 55 dB oproti deklarovaným 35 dB. Všetko sa upravilo po cca. 5 min reštarte. Po tom už nabehla v poriadku a funguje bezchybne.
- veľmi tichá, priestorná, pekné šuplíky, 3 v mrazničke a jeden parádne hlboký, dvierka sú v peknej striebornej farbe
- nemá držiak na fľaše
Túto chladničku sme si vybrali kvôli nízkej spotrebe a výbornej akcii, je naozaj tichá a priestorná
Zobrazujem 21 - 40 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Ďalšie »