Najnovšie recenzie zo sekcie Chladničky
- Pekný dizajn
- Veľa miesta
- Jednoduché ovládanie
Priestranná chladnička s podareným dizajnom a množstvom miesta. Logické rozmiestnenie mraziacej časti, ľahké nastavenie teploty, pri umiestnení potešili kolieska v prednej časti chladničky. Za mňa podarená kúpa.
krátka doba na odskúšanie
- Chladí
- Plastové poličky, pôsobia veľmi lacno.
- Chladí strop chladničky (nie zadná časť ako je obvyklé), ktorý zakrátko celý namrzne.
- Nemá automatické odmrazovanie - chyba v popise, potvrdené výrobcom.
- spokojnosť
- trošku hlučnejšia
- po troch rokoch prevádzky sa pokazila chladnička, prestala chladiť, no mrazák funguje normálne. V servise povedali, že je neopraviteľná, kupovali sme ju ako súčasť kuchyne cez Oresi a nik nás neupozornil na možnosť predľženej záruky na 5 rokov, ak to teda bolo možné v tej dobe. Takže po 3 rokoch musíme kúpiť novú chladničku...... takže kvalita Beko KATASTROFA......
Je krásna a tichá.
- Malá chladnička s mrazničkou vhodná do malých priestorov
- Krásny dizajn chladničky
- Čierna farba
- Mraziaci priestor je dosť veľký
- Priložená nádoba na ľadové kocky
- Tovar prišiel veľmi dobre zabalený
- Dobrá kvalita aj chladenie. Spokojnosť
Zatiaľ žiadne.
- Je skladna a prakticka. Ma velmi pekny dizajn
- Veľmi tichý chod. Výber bol podľa výšky a objemu, málo možností kombinacie.
- Bude v chode pár mesiacov v roku, čo mi postačuje.
- Príliš teplo, takže hodne "sneží".
- V mrazáku vzniká taký "podtlak", že ho otváram dvomi rukami. Problém s vyštelovaním, vždy niektorá strana nesadla, napriek štelovacím predným nožičkám.
- Priestranna
- No Frost
- Dobrý dizajn
Nevýhoda.zatiaĺ žiadna
Spokojná som s chladničkou.
- ano
- Dobre chladí
- Perfektne chladí
- Tichý
- Predĺžená záruka po registrácii.
- Hĺbka chladničky je menšia.
- Kvalitné spracovanie
- Praktické ovládania a nastavovanie.
- Nevysušuje nezabalené potraviny.
- Je skutočne tichá, a veľmi pekná
- Police pôsobia takým krehším dojmom - nie sú podopreté na zadnej stene. Ale držia dobre
Super produkt pre toho kto potrebuje menšiu hĺbku chladničky. K šírke chladničky ešte pripočítajte 3-5 cm na každej strane, kvôli otváraniu dvierok
- nízka cena
- Veľmi tichá
Veľmi spokojný
Zatiaľ som spokojná spĺňa moje očakávania
Perfektna
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »