Najnovšie recenzie zo sekcie Chladničky
Zatiaľ sme spokojný, umývačka slúži aj keď tvrdím že predtým sme mali Umývačku BOSCH ktorá slúžila 18 rokov mala lepšie uloženie riadu.
Výber podľa popisu, veľa kladných recenzií od kupujúcich, priestranná, tichá, zatiaľ spokojnosť.
- tichá
- prehladne ovladanie
- Super velka chladnicka s velkym uloznym priestorom. Odporucam aj ostatnym
- Cena =kvalite
- Zatiaľ nevieme ešte sme ju nevybalili
Výhodný nákup
- vzhľad
- veľkosť
- výkon
- trocha hlučnejšia prevádzka
jedná sa o fakticky neznačkový produkt, ktorý si Alza objednala u neuvedenej spoločnosti, takže môj prvotný prístup bol poznačený nedôverou. Zatiaľ sa ale moje obavy nepotvrdili, chladnička chladí veľmi dobre, len je hlučnejšia ako moja predchádzajúca, Zanussi. Uvidíme, či vydrží aspoň tie 3 roky garancie.
- Vrelo odporúčam
- Neviem, ak sa mi tovar pokazí chladnička, je smutné, ze ju musím ja posielať , na kolko alza u nás nie je, ako ja mam poslať chladničku ved to je nenormálne niečo, v Nay, ked som kupil spotrebič, boli pren a doniesli aj druhý, nerozumiem politike alza
- máme tmavý nerez, spokojnosť, veľká a priestranná, svetlo sa postupne rozsvecuje.
- Mraziaca časť je veľmi priestranná.
- Všetko má svoje miesto, dá sa prepínať na časť pre zeleninu,alebo mäso.
- Má štyri kolieska - výhoda pri premiestňovaní, alebo posúvaní.
- Nezanecháva otlačky pri zatváraní (predtým som mala vysoký lesk- bola som neustále s handričkou a leštila dvierka)
- Veľká spokojnosť celkovo, vzhľad, účel a zodpovedá cene.
- Má priestor pre ľadovú vodu - zatiaľ nie je odskúšané.
- V mrazničke je priestor pre ľadové kocky a bola dodaná aj lopatka :-)
- Keby som skôr poznala túto značku, ani by som neváhala a skôr kúpila ako nemenovanú značku, ktorá sa pokazila po 4 rokoch pred vianocami.
- len maličká poznámka :-) krátky časový interval otvorenie chladničku - alarm na zatvorenie :-)
Odporúčam, bola to náhodná a veľmi dobrá kúpa.
Prekvapila nás celkovo a sme veľmi spokojní.
Predtým som nepoznala túto značku a po tejto náhodnej kúpe si začnem všímať túto značku , aké má výrobky.
- jednoduchosť ovládania
Beko B5RCNA406HXB1
Pridané: 29. decembra 2024
(naposledy upravené 29. decembra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
rezonuje, nedá sa vyvážiť, neustále hučí, prejavuje sa zvukovo ako tečúci potok.. hlučná
Chladnicka Eta je sice super,ALE objednavali sme pocas vianocnej akcie,kde sme mali dostat sadu hrncov.Len hrnce sme zial nedostali,lebo ich pocas tej akcie nemali
Výhoda
Beko B5RCNA366HG
Pridané: 29. decembra 2024
(naposledy upravené 29. decembra 2024)
Zakúpený v NAY.sk
Trošku hlučná ale inak OK.
LG GBB62PZFGN
Pridané: 28. decembra 2024
(naposledy upravené 28. decembra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
Chladi jak ma :)
- spokojnosť pomer cena a prepracovanie
- väčšia chladnička
- tichá
- žiadne
Beko B3RCNA344HW1
Pridané: 27. decembra 2024
(naposledy upravené 27. decembra 2024)
Zakúpený v planeo.sk
Priestranná, tichá, odporúčam.
- Tichá
- Priestranná
- Nič
Všetko super,podľa očakávania
- vsetko ok.
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »