Poradňa Samsung RB 29FSRNDSA/EF

Autor: Anonym | Vložené: 19.12.2014 000 14:54 | Témy: Poradňa Samsung RB 29FSRNDSA/EF

Anonym

Samsung RB29 FSRNDSA

Dobry den, prosim Vas aky rozdiel medzi
Samsung RB29 FSRNDSA a
Samsung RB29 FERNDSA a
Samsung RB29 HSRNDSA. Vsetky tri tipy velmi podobne, jediny rozdiel v strede nazvu. Dakujem.

  • aponin

    aponin

    19. decembra 2014

    velkostne aj farbou su vsetky rovnake, A+ s No Frost, lisia sa len vybavou Napriklad RB29 FERNDSA ma vonkajsie LED displej, dalsie 2 modely co sa pytate maju interne LED displeje, ale podstatne je, ze maju vsetky chladiacu beznamrazovu technologiu Samsung No Frost a 10 rocnu zaruku na kompresor. Osobne mame tiez chladnicku Samsung a sme velmi spokojni.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie
    • Anonymný používateľ

      19. decembra 2014 - Anonymný používateľ

      a rozdiely vo vybave neviete popisat ? Pripadne ktoru z tych troch by ste odporucili ? Dakujem


    • aponin

      19. decembra 2014 - aponin

      Ja by som si kupil RB29FERNDSA, vsetky chladnicky maju identicky objem. Nech sa paci rozdiely
      1.RB29FERNDSA - vonkajsi displej, kovovy drziak na vino
      2.RB29FSRNDSA- vnutorny displej,kovovy drziak na vino
      3.RB29HSRNDSA-vnutorny displej, nema, drziak na vino, nema okrasne lemy na polickach a v mraznicke nema policky (preto ma pisany mensi objem 76l ale v skutocnosti je objem rovnaky ako pri modeloch c.1 a c.2 98l) Bol som si to merat na predajni a sedi to ako som vam sem napisal


    • Anonymný používateľ

      20. decembra 2014 - Anonymný používateľ

      Dakujem za Vasu odpoved. Chystam sa zajtra kupit RB29HSR2DSA, ale ta tu nie je spomenuta, prepokladam ze to bude ten isty typ ako RB29HSRNDSA (N/2 rozdiel). Alebo je tam nejaky rodiel? Trosku ma zarazila Vasa odpoved ze v mraznicke nema policky. Co to znamena ? Neviem o tom ze by boli policky v mraznicke, ale myslim ze by to supliky malo obsovat. Co ste tym mysleli ze v mranicke nema policky?


    • aponin

      20. decembra 2014 - aponin

      cely cas islo o model RB29HSR2DSA. N-ko v modely bol preklep. Samozrejme ,ze mraznicka v RB29HSR2DSA obsahuje aj sufliky(len nema este sklenene police medzi nimi). Je to trosku zlozitejsie pretoze ak bezne kombinovane chladnicky nepouzivaju beznamrazovu technologiu No Frost tak v mraziacej casti miesto policiek maju spiraly, ktore zabezpecuju mrazenie priestoru a tym padom rozdeluju priestor medzi suflikmi. Pri systeme No Frost sa tieto spiraly nenachadzaju tym padom sa setri aj priestor, ale vypocet objemu sa lisi. Preto sa do No Frost chladniciek pridavaju policky aby bol objem logickejsi a neuberal tento priestor :) Je to dost nelogicke ale je to tak. AK mozem este poradit kupte tento model napriklad na predajni Nay, pretoze vela internetovych predajcov nevie garantovat do buducnosti servis priamo, nakolko sa nejedna o modely nie urcene pre nas trh.


    • Anonymný používateľ

      20. decembra 2014 - Anonymný používateľ

      takze to ze tento model RB29HSR2DSA nema policky v mrazaku je vyhodou? V predajni som to pozeral ale nevidel som ani policky ani spirali a to som pozeral viac typov Samsung komb. ladniciek. a ano chystam sa to kupit v NAY. Obsahuje tento typ system No Frost kedze ma spiraly namiesto policiek ? Dakujem


    • aponin

      20. decembra 2014 - aponin

      Policky v mrazaku niesu vyhodou ani nevyhodou,podla mna nepodstatna vec (je to len koli vypoctu objemu v mraznicke).Preto ma tento model RB29HSR2DSA pisany objem 76l co rovnaky model s polickami 98l :) Vsetky chladnicky Samsungaj( aj model RB29HSR2DSA) nepotrebuju spiraly v mrazaku nakolko pouzivaju beznamrazovu technologiu No Frost co je omnoho lepsia technologia ako priame chladeniea zaroven je tam viac miesta. A vsetko bez namrazy s nizsou spotrebou.


Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.